Menu
EUR
Stage bij Greenfield

Stage bij Greenfield

Wist jij dat studenten die een stageplaats nodig hebben ook steeds welkom zijn bij Greenfield? Marieke liep vorig jaar stage in ons bedrijf! Benieuwd wie ze is en hoe haar dag eruit zag als stagiaire? Lees het hieronder!

Mijn naam is Marieke, ik ben 19 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Den Haag, Nederland. Op dit moment ben ik student aan de Aeres Hogeschool in Dronten, Nederland, waar ik hippische bedrijfskunde studeer. Momenteel zit ik in het tweede jaar en ben ik bezig met mijn stage bij Greenfield. Deze stage beslaat een periode van 7 weken en ik verblijf via Airbnb op een stal in de buurt. Mijn werkdagen bij Greenfield beginnen meestal tussen 8:00 en 10:00 's ochtends en eindigen ergens tussen 16:00 en 18:00 uur 's middags. Wat mijn dagen zo interessant maakt, is de variatie in taken en ervaringen. Van het uitvoeren van marktonderzoek naar klantvoorkeuren tot het inpakken van pakketjes en het beheren van de webshop, mijn stage biedt een breed scala aan werkzaamheden.

Mijn studie, hippische bedrijfskunde, omvat 70% bedrijfskunde en wordt aangevuld met vakken die gerelateerd zijn aan de paardensector, zoals huisvesting, publieke opinie, ondernemerschap, duurzaamheid en eventmanagement. Greenfield, het bedrijf waar ik stage loop, is een uitstekende match omdat ze veel producten aanbieden met uitgebreide personalisatiemogelijkheden voor diverse doelgroepen.

Mijn twee grote passies in het leven zijn paarden en fotografie. Ik ben al 11 jaar actief in de paardensport en begon mijn avontuur op een manege. Hierna ontwikkelde ik mijn liefde voor paarden verder door het verzorgen van paarden en het beoefenen van recreatieve activiteiten zoals grondwerk, loswerken en werken met dubbele lijnen.

Ik kan iedereen een stage bij Greenfield aanraden! Het werkt motiverend om aan de slag te gaan in een bedrijf dat zo nauw bij mijn interesses aansluit. 

Wil jij ook stage lopen bij Greenfield en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een mailtje en misschien tot snel!

Contacteer: [email protected] 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »